Italiëreis september 2022

Beste vrienden

Eindelijk is het zover. Het voorbereidende werk is geleverd, en ons reisje naar Italië is klaar. We hebben veel getest, geproefd, gecheckt, dubbel geproefd, dubbel gecheckt, veranderd, dingen afgesproken, nagevraagd, opgezocht… en met als resultaat een …

vierdaagse reis naar het prachtige Gardameer!

We spreken af op donderdag 22 september 2022 om 5u in de vertrekhal van de luchthaven van Charleroi. We vliegen “light” met Ryanair, dus enkel handbagage…
Om 8u landen we in Milaan/Bergamo. Ons programma ziet er als volgt uit:
Eerst een bezoek aan Marco Venturini van Le Bertarole. Dan hebben we een lichte lunch waarna we langs het Gardameer naar het noorden rijden, gevolgd door een bezoek aan een fabriek waar ze ham en salami maken. Hierna wordt iedereen naar zijn appartement gebracht. De dag sluiten we af met een diner with a view bij Acetaia del Balsamico Trentino.

Op vrijdag hebben we een volledige dag die georganiseerd wordt door Marzadro, producent van kwalitatieve grappa. We starten met een rondleiding in de distillerie, daarna hebben we een lunch in het bedrijf, gevolgd door een professionele grappa-tasting. In de late namiddag gaan we dan kijken naar de wijngaarden en hoe de olijfolie wordt geperst, gevolgd door een diner bij Madonna delle Vittorie.

Op zaterdag zijn we in de namiddag uitgenodigd bij Marco, Stefano en Elio Pisoni voor een speciale namiddag in de wijn en grappa…

Zondag 25 september zijn we nog even vrij in Arco, en in de vroege namiddag vertrekken we terug naar Milaan voor onze terugreis, en landen om 19u in Charleroi.

Wat kost dit?
650,00 euro per persoon

Wat is inbegrepen?
vlucht, verblijf en vervoer in Italië, ontbijt, diner, lunch en alle bezoeken (dus zo een beetje bijna alles, behalve uitgaven van persoonlijke aard, of die niet in het programma vallen)

Wie mag meegaan?
Iedereen die geïnteresseerd is, en mee zorgt voor een goede sfeer!

Maar opgelet: plaatsen zijn beperkt! Dus snel inschrijven is de boodschap!

Hoe inschrijven?
Met een overschrijving van het totale bedrag op rekeningnummer IBAN BE63 7380 4239 7308 (BIC KREDBEBB) met vermelding van ITALIEREIS.

Inschrijven voor 05/05/2022

Stuur dan ook een mailtje ter bevestiging van de deelnemers naar info@esclusivo.be.
Meer info volgt na bevestiging.

Hopelijk tot binnenkort!

degustatie webshop

Davy Smets