Onze Esclusivo reis in mei 2024

Dompel je van 8 mei tot 12 mei helemaal onder in de Italiaanse wijncultuur in Trentino met een verblijf in het centrum Arco. Ga mee op reis met Esclusivo en andere liefhebbers van Italiaanse wijn. De groep vertrekt op 8 mei in de namiddag en start de eerstvolgende dag met een bezoek aan de distilleerderij van Marzadro, een grote speler op het vlak van grappa in Trentino.

‘Ze produceren grappa op ambachtelijke wijze, met oog voor detail, en klantvriendelijkheid blijft centraal staan’, zegt Davy Smets van Esclusivo. Er volgt een professionele wijndegustatie, een bezoek aan een wijnmaker en een olijfoliemaker. De dag sluiten we af met een heerlijke gastronomische diner bij het restaurant van Marzadro, Madonna delle Vittorie.

   

We zetten de reis verder met een bezoek aan een koffiemuseum. Daarna volgt Pisoni, een wijnhuis in Trentino, gelegen tussen de Dolomieten en het Gardameer. Pisoni is gespecialiseerd in Vino Santo Trentino alsook rode en witte wijnen gemaakt uit biologisch geteelde druiven, spumante en grappa. We bezoeken er de kelders en krijgen een uitgebreide degustatie.

De volgende dag bezoeken we Tranquillini, een authentiek grappahuis, en Acetaia del Balsamico Trentino, waar we hopelijk ook een bezoekje brengen in de kelders waar de balsamico gemaakt wordt. We sluiten de reis af met een lekker diner. Op 12 mei keren we terug in de late namiddag.

Stuur gerust een mailtje naar Davy, hij maakt je graag een speciale prijs voor jou – info@esclusivo.be  (plaatsen zijn beperkt)