Laat je inspireren in Trentino

Als wijnliefhebber is er geen betere plaats om naartoe te reizen dan het prachtige Trentino in Italië. Verken deze streek samen met Esclusivo van 8 mei tot 12 mei en geniet van alle indrukken en heerlijke smaken die de Italiaanse wijnen en likeuren je zullen bieden.

 

Het wijnhuis Pisoni volgt, dat gelegen is tussen de Dolomieten en het Gardameer. Er wordt zowel grappa als gin gestoken, waarvan je tijdens de reis ook zal kunnen genieten. Het authentieke grappahuis van Tranquillini en Acetaia del Balsamico Trentino staan ook op de planning. We brengen een bezoek aan beide bedrijven en proeven er uiteraard ook van de producten die er gemaakt worden.

Een reis met Esclusivo is onvergetelijk. Je leert er de prachtige wijnstreek kennen en proeft van de meest professionele heerlijke wijnen, grappa’s en likeuren. Je krijgt een meer dan unieke inkijk in grote en belangrijke Italiaanse ondernemingen in de wijnstreek. Laat je inspireren, doe indrukken op, en leer bij over de Italiaanse wijncultuur. Laat je inspireren door de Italiaanse wijnen in Trentino.

Laat reisleider Davy Smets weten of je mee wil via info@esclusivo.be. Hij heeft een speciale prijs voor jou, maar de plaatsen zijn beperkt.