Marzadro – Affina – Riserva Rovere

 180,00

Deze grappa is vol van smaak en heeft een grote persoonlijkheid. De Affina Riserva Rovere heeft een sterke body, en is een smaaksensatie met complexe geuren. De smaak heeft een mooie structuur en een lange afdronk, een ronde, zachte smaak in een full-bodied destillaat.

Dit is een grappa voor een veeleisende consument, die uitkijkt naar een nieuwe ervaring. Hiervan worden slechts 1650 flessen per jaar geproduceerd.

Distillatie:
Traditionele distilatie in bain-marie

Rijping:
De grappa is gedurende acht jaar gerijpt op kleine eikenhouten vaten van verschillende origine, om een unieke en onmiskenbare mix van geuren te verkrijgen.

Oorsprong van de kersenhouten vaten:

Quercus Petraea: sterk hout met uitstekende kwaliteiten, een lichte en zuivere kleur. Het hout komt uit de beste Franse bossen (Allier Department), uit Spanje, Noord-Amerika en Hongarije.
De Hongaarse fabricage van vaten gebruikt uitsluitend hout uit de plaatselijke inheemse bomen. Deze planten groeien in het noordelijke deel van het land. De kap vindt plaats als de bomen de leeftijd hebben bereikt van 110-120 jaar. Ze groeien langzaam en de groeiringen zijn zeer dicht bij elkaar. Vanwege dit feit is de hoeveelheid edel materiaal hoog.

Categorieën: ,

Extra informatie

Land

Regio

Producent

Druif

Rijping

Inhoud

Verpakking

Handgeblazen fles in een houten kistje

Alcohol %

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Marzadro – Affina – Riserva Rovere” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *