Feestdagen met een authentieke Italiaanse touch

Italiaanse Authentieke Geschenkmand

Webshop Esclusivo

Een hartverwarmende kerst en een spetterend eindejaar

De feestdagen staan alweer voor de deur en wat is er nu fijner dan al het positieve in de wereld te vieren, samen met jouw familie en vrienden? Bij Esclusivo in Heers willen we jou helpen om van de komende feesten een mooi, gezellig én heerlijk festijn te maken. Daarom stellen wij ter gelegenheid van de feestdagen een uitgebreid assortiment aan authentieke Italiaanse geschenkmanden samen. Perfect als kerstgeschenk voor jouw geliefden, zeker wanneer de inhoud helemaal gepersonaliseerd wordt!

De Italiaanse geschenkmanden van Esclusivo

De welbekende feestdrukte met een etentje hier en een drankje daar, betekent waarschijnlijk ook dat jij niet met lege handen wenst aan te komen bij vrienden en familie. Daarnaast wens jij misschien ook om jouw geliefden te verrassen met een mooi kerstgeschenk, gewoon om hen te laten weten hoeveel jij om hen geeft. De geschenkmanden van Esclusivo zijn hiervoor ideaal.

Bij Esclusivo kan jij een mooie Italiaanse geschenkmand laten samenstellen op basis van jouw voorkeuren. Daarvoor kan jij kiezen uit het brede assortiment in onze webshop, van biologische Italiaanse wijnen en likeuren tot prachtige olijfolie en natuurlijke schoonheidsproducten op basis van druivenpitolie. Verder kan je ook kiezen voor verschillende soorten Italiaanse salami, pasta’s en heerlijke koekjes. Kortom, de keuze is volledig aan jou.

Opmaak en gratis levering

Als finishing touch kan jij kiezen uit verschillende presentaties van jouw gepersonaliseerde Italiaanse geschenkmand. Het geheel kan worden aangeboden op een schaal of bloembed, of in een grote papieren verpakking, mand of doos. Flessen wijn kunnen worden geleverd in mooie kistjes. Wij werken niet met een minimumbedrag voor gepersonaliseerde bestellingen, maar willen wel laten weten dat het transport gratis is voor bestellingen vanaf €250.

Wens jij meer informatie over onze geschenkmanden? Via het contactformulier kan je ons vrijblijvend contacteren om jouw gepersonaliseerde geschenkmanden tijdig te bestellen!